Волинські «ударівці» відпрацювали тренінг з нових правил виборчого законодавства

12.12.2021, 15:17
107056

Команда Волинського осередку політичної партії «УДАР Віталія Кличка» взяла участь у тренінгу на тему «Парламентська кампанія за новими виборчими правилами. Захід провів перший заступник голови ЦВК партії Ігор Гоцул, який з цього приводу завітав на Волинь.

Читайте також: «Україна обов’язково стане сильною», – Юрій Гупало

«Я вважаю, що сьогоднішній тренінг буде цікавим та корисним для нас, адже не всі знайомі з оновленим законодавством. Я впевнений, що ми навчимося новому та зможемо на практиці застосовувати здобуті знання і реалізовувати себе у політичній партії «УДАР» разом із сильним лідером. Усі ті, хто сьогодні тут зібрався, знають, що працюють у правильному напрямку. Люди голосують за тих, кому довіряють. Україна обов’язково буде сильною, а ми їй в цьому допоможемо», – зазначив на початку зустрічі лідер Волинського осередку політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Юрій Гупало.

Так, після ознайомлення присутніх із метою тренінгу, партійці пройшли тестування на знання нового виборчого законодавства. Після чого прослухали змістовну та цікаву лекцію, завдяки якій «ударівці» детально ознайомилися з усіма новими правилами у виборчому законодавстві і обговорили суперечливі питання.

Коли усі крапки над «і» були розставлені, партійці розділилися на команди та за допомогою відповідних вправ змогли самостійно встановлювати виборчу квоту та визначити кількість депутатських мандатів.

«Завдяки сьогоднішньому заходу ми змогли навчитися вираховувати виборчу квоту і самостійно розібралися, як визначається кількість мандатів. Хочеться, аби такі тренінги проводилися частіше і ми на практиці могли використовувати здобуті знання», – ділиться враженнями «ударівка» Оксана.

Як зазначають волинські «ударівці»: теорія та корисна практика – це зброя, яка робить нас сильнішими!

  

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com