Штучний ніс, очі та сльози: хірурги питають, хто так невдало зробив пластику дружині Медведчука

15.04.2022, 18:01
117510

Навряд чи нині в Україні є більш ненависна сімейка, ніж куми Путіна – Віктор Медведчук та Оксана Марченко.

Читайте також: Марченко влаштувала пресконференцію в Москві: що розповіла дружина затриманого Медведчука (відео)

Нещодавно Віктора Медведчука заарештували, через це його вірна дружина Оксана записала кілька відеозвернень, в яких просила президента Зеленського та президента Туреччини Ердогана звільнити його або посприяти звільненню.

Це відео неабияк зацікавило не лише політиків і громадськість, а й українських пластичних хірургів.

Наслідки невдалої пластики на обличчі вродливої в минулому жінки були такими помітними, що викликали в українських хірургів суто професійну цікавість.

“Хто так невдало зробив пластику очей дружині Медведчука?” – пише у своєму Facebook відомий пластичний хірург Дмитро Слоссер.

“На чатах пластичних хірургів України поширюється відео з опитуванням, може хтось зізнається – хто робив верхню блефаропластику дружині втікача-олігарха (але вже затриманого) Віктора Медведчука.

На відео чітко видно, що очі не можуть зімкнутися. Приблизно така сама проблема була й у відомого співака Валерія Леонтьєва після проведеної в США блефаропластики.

Як на мене, це свідчить про те, що пластичний хірург дружини Медведчука видалив занадто багато шкіри. Впевнений в тому, що вона спить із відкритими очима і має проблеми з рогівкою. Лікується штучними сльозами.

Штучний ніс, штучні очі і штучні сльози.

Може щось в цьому є…” – зазначає він.

Ще один відомий фахівець, Григорій Стрикун, у своєму Instagram припустив, що обличчя Марченко – результат декількох пластичних операцій з поганим результатом:

“Вчора, після публікації відео дружиною Медведчука, мені в директ посипалося багато запитань, що ж з нею сталося, що її майже не впізнати.

Що ж, я, як пластичний хірург, можу прокоментувати цю ситуацію. Дійсно, Оксану Марченко не впізнати, порівняно з тією зовнішністю, яку ми звикли бачити. Тут я бачу результат декількох проведених пластичних операцій з поганим результатом, а саме:
1. Ринопластика – кінчик носа піднятий, але відведений дещо лівіше від вертикальної осі, що свідчить про незадовільний результат від операції.
2. Блефаропластика верхніх та нижніх повік. Верхня блефаропластика виконана “агресивно”, тобто з надмірним висіченням шкіри та жирових тілець орбіти, що призвело до скелетизації орбіти – тобто ефекту натягнутої на череп шкіри. Нижня блефаропластика – із пошкодженням функціональних волокон кругового м’яза ока та агресивним висіченням шкіри, що призвело до порушення закривання очей та формування “округлого” вирізу очного яблука з ефектом “риб‘ячого ока”. Крім того, внаслідок порушення мимовільного закриття очей вимушено доводиться піднімати погляд вгору, щоб змочити очне яблуко, що дуже наглядно видно на відео.
3. Видалення жирових тіл Біша посприяло “впаданню” щік всередину та ефекту схудлого обличчя.
4. Повна відсутність міміки середньої та верхньої третини обличчя, як результат надмірної дози ботоксу.

Можливо, щось не врахував, але це те, що в першу чергу кидається в очі.

Я не слідкував за зовнішністю цієї особи та не знаю, чи всі ці зміни відбулись раптово, чи поступово. Всі висновки все ж суб’єктивні. Але така комбінація операцій за один раз частіше використовується злочинцями при втечі та зміні паспорта”.

Отже, не можна сказати точно, якого саме ефекту прагнула жінка: мати молодший вигляд чи змінити зовнішність настільки, щоб мати можливість подорожувати з підробленими документами.

Хоча деякі користувачі соцмереж припускають, що Оксана просто дуже хотіла бути схожою на героїню мультика Тіма Бертона “Труп нареченої”. Нам здається, що їй це вдалося.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com