Скандал на Львівщині: у кандидата на мера Стрия від “Свободи” знайшли російський паспорт (фото)

1.10.2020, 18:20
85563

У кандидата на голову Стрийської ОТГ від ВО “Свобода” Бориса Юровича знайшли паспорт РФ. Про це пише ZAXID.NET.

Читайте також: На Львівщині прощаються з 20-річним курсантом, який загинув в авіакатастрофі на Харківщині (фото)

Скріншоти російського паспорта свободівця виклали у Facebook-групі “Підслухано в Стрию”. Пізніше цей пост видалили, але фото паспорта встигли скачати.

Сам Борис Юрович у коментарі журналістам зазначив, що у нього був російський паспорт, утім каже, що він уже не дійсний. На уточнювальні питання 44-річний Борис Юрович рознервувався та кинув слухавку. Після цього на інші дзвінки відповіла жінка, яка представилась його дружиною, та відмовилась відповідати на уточнювальні питання.

У самому паспорті вказано, що його видали у 2012 році відділенням управління федеральної міграційної служби Росії по Ханти-Мансійському автономному округу – Югра в місті Нягани. У паспорті вказано, що Борис Юрович народився 1976 року в Стрию.

Читайте також: Дітки тікали, а мама цілила їм в голови: повідомили жахливі деталі розстрілу сім’ї на Львівщині

Згідно з даними російського бізнес-сервісу “За чесний бізнес” Борис Ярославович Юрович вказаний засновником компанії ТОВ “Россервіс”, зареєстрованої у 2013 році у тому ж таки місті Нягани Ханти-Мансійського автономного округу – Югра. Генеральною директоркою компанії вказана Наталія Юрович. “Россервіс” займається оптовою торгівлею паливом та подібними продуктами.

За даними аналітичної системи YouControl, Борис Юрович вказаний співзасновником низки компаній, що займається роздрібною торгівлею пальним. Його бізнес-партнери Степанія Пелехович та голова Стрийської міської організації ВО “Свобода” Мар’ян Берездецький є засновниками ТзОВ “Росінтергаз”, що також продає паливо та метали.

Зазначимо, що Борис Юрович у 2007 році балотувався до Верховної Ради за списком від ВО “Свобода”, втім не пройшов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com