Софія Ротару допомогла онуку втекти з України і спонсорує його кар’єру за кордоном – ЗМІ

28.11.2023, 16:02
150509

Стало відомо, як онук співачки Софії Ротару – Анатолій Євдокименко – зміг виїхати з України під час повномасштабної війни та хто спонсорує його кар’єру за кордоном.

Читайте також: На Київщині мати-вихователька перетворила будинок сімейного типу на катівню для дітей (відео)

Як пише Obozrevatel, посилаючись на власні джерела, що близькі до оточення виконавиці, без допомоги зіркової бабусі не обійшлося. Анатолій нібито є улюбленцем Софії Ротару, а та виконує всі його бажання. Тож з виїздом за кордоном під час повномасштабної війни співачка теж допомогла. Як стверджує інсайдер, артистці довелося викласти чималу суму коштів, тим більше покинути Україну вдалося не з першого разу. Тим часом сама Софія Ротару живе під Києвом.

Виконавиця теж допомагає онуку фінансово за кордоном. Вона спонсорує його проживання, а також кар’єру музиканта. Хоч Анатолій, який виступає під псевдонімом SHMN, переконаний у своєму таланті, однак йому не дуже вдається підкорювати європейський ринок.

Як стверджує інсайдер, сама Софія Ротару нині живе під Києвом. Артистка майже уникає контактів з людьми, адже нібито боїться повторно захворіти на коронавірус, який раніше тяжко перенесла.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com