“Спочатку наші маски продають за кордон. Тепер ми шукаємо маски, антисептики і рукавички”, – екснардеп про ситуацію з коронавірусом в Україні

27.03.2020, 17:51
67767

Колишній депутат від партії “Слуга народу” Антон Поляков, якого вигнали з фракції, висловив думку, щодо ситуації, яка склалася в Україні з приходом коронавірусу у світ.

Читайте також: У ВР зареєстрували проєкт постанови про позбавлення нардепів зарплат через коронавірус

“Спочатку РНБО дає сигнал Гончаруку, але наші маски продовжують продавати за кордон.

Тепер ми шукаємо маски, антисептики і рукавички.

Потім українці масово почали скуповувати дешеві путівки за кордон і їхати на відпочинок. Ніхто їх не зупиняв. Тепер ми не знаємо як їх повернути і що з ними робити.

А тепер весь світ починає скуповувати харчі, але наш Прем’єр-міністр, який, як пишуть мої колеги, починав кар’єру в продовольчому магазині Рукавичка, палець об палець не вдаряє, щоб заборонити експорт продовольства з України. У цій ситуації, ті українці, які по ще не завищених цінах, вигребли продукти з полиць супермаркетів минулого тижня – будуть виглядати не панікерами, а екстрасенсами.

А вони далі думають, забрати гроші у школи та/або акциз у міст, які містять лікарні. Замість урізання премій і зарплат наглядових рад, топ-менеджерів, їх радників і радників радників. Правильно, заберіть гроші у школи, вам же потрібні тупі українці, які не будуть розуміти, що ви гробите країну”, – зазначає політик у своєму Telegram-каналі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegramта Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com