Святкував день народження: російський пропагандист Дмитро Рогозін отримав поранення сідниць та голови у Донецьку (відео)

22.12.2022, 13:02
132932

Дмитро Рогозін отримав поранення та був госпіталізований після обстрілу Донецька.

Читайте також: Проєктувальник штаб-квартири для Apple і лондонського стадіону “Вемблі” взявся за відновлення Харкова

Російські пропагандистські ЗМІ заявили про те, що політика і колишнього генерального директора державної корпорації з космічної діяльності «Роскосмос» Дмитра Рогозіна було поранено нібито під час обстрілу Донецька “з боку ЗС України”.

“На околиці Донецька обстріляли готель, в якому в останні проживала група військових радників на чолі з Дмитром Рогозіним. Дмитро Олегович отримав поранення в спину. Він госпіталізований. Загрози життя немає”, — сказав співрозмовник російських “ЗМІ”.

Поранення отримали також особи, які його супроводжували.

Читайте також: Шойгу заявив про “найнижчу летальність” у війні проти України за всю історію військової медицини

“Удар носив явно цілеспрямований характер. Фахівці схиляються до того, що для удару було використано 155-міліметрову самохідну артилерійську установку CAESAR, розроблену і вироблену французькою фірмою Nexter”, — додав помічник Рогозіна.

Також є інформація, що Дмитра Рогозіна поранено під час обстрілу ресторану «Шеш-Беш» у Донецьку, де політик відзначав свій день народження.

За даними ЗМІ, колишній глава «Роскосмосу» отримав осколкове поранення м’яких тканин голови, проникне осколкове поранення сідниць, а також проникне осколкове поранення лівого стегна.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com