“Це брехня, що він з Китаю”: відомий боксер озвучив сенсаційну версію походження COVID-19

5.04.2020, 18:47
68666

Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі Амір Хан заявив, що спалах коронавірусу пов’язаний з запуском мобільного зв’язку 5G, а мета пандемії − скоротити населення планети. Пише ТСН з посиланням на Boxing Scene.

Читайте також: Пандемія спричинена витоком у китайській лабораторії: британська розвідка назвала шокуючу теорію про коронавірус

“Не думаю, що вірус пішов з Китаю. Нам кажуть, що в цій країні їли кажанів, змій та отрути, через що і виник вірус. Це брехня. Я в таке не вірю. Ви думаєте, що немає нічого спільного з 5G вишками, які будуються? Є, це все зроблено людьми. Думаю, що цей вірус створила людина, коли тестували 5G. Можливо, щоб контролювати населення або зовсім позбутися від його частини”, − цитує британця Boxing Scene.

Амір наголосив, що кожен раз, коли з’являвся зв’язок нового покоління, виникала якась епідемія.

“У 2002 році 3G був представлений світу, тоді був спалах вірусу. Потім в 2009, коли з’явився 4G, був спалах свинячого грипу. 2020 рік − 5G, прорив коронавірусу.  Всі скажуть, що Амір Хан втратив голову. Вони спробують ізолювати мене, кажучи, що цей хлопець прийняв занадто багато ударів в голову”, − сказав Хан.

За свою кар’єру Амір провів 39 поєдинків, здобув 34 перемоги (21 нокаутом) і п’ять разів поступався.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com