Тимошенко відреагувала на “телефонні дебати” кандидатів на пост Президента в ефірі “Право на владу” (відео)

12.04.2019, 14:34
20618

Юлія Тимошенко зняла відеозвернення, у якому якому підтримала Петра Порошенка стосовно його виступу в ефірі каналу “1+1”.

Читайте також: Тимошенко звинуватила Порошенка у фальсифікації виборів

Юлія Тимошенко висловила умовну підтримку Петру Порошенку після його “телефонних дебатів” із Володимиром Зеленським на толк-шоу “Право на владу”. Деякі журналісти запідозрили, що така позиція лідерки “Батьківщини” може бути пов’язана з майбутніми парламентськими виборами.

“Мене важко запідозрити в тому, що якогось підтримую, але те, що я побачила, мені здається, боляче ранить душу всім українцям, оскільки я побачила руйнацію статусу Президента, я побачила приниження української держави”, – заявила Тимошенко.

Потім вона звернулась до Порошенка та сказала, що частина українців вірить, що він зробив дещо хороше для країни, та порадила не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку та, незважаючи на труднощі, захистити статус Президента та держави.

Вона також звернулась із закликом до Володимира Зеленського зберегти честь посади Президента під час боротьби за неї.

Тимошенко також підкреслила той факт, що кидання слухавки Зеленським принесло Петру Порошенку, у якого проблеми зі здоров’ям, стрес, і у нього пересохло в горлі. Вона закликала вчасно подавати “ковток води”  та залишатись людьми.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com