Тищенко осоромився перед журналістами, не змігши відповісти на питання про Іловайськ

29.08.2019, 13:50
39398

Новообраний депутат ВР дев’ятого скликання від “Слуги народу” Микола Тищенко, відповідаючи на запитання журналістки “Радіо Свободи”, не зміг сказати, які події відбулися 29 серпня 2014 року. А згодом заявив, що це було його останнє інтерв’ю для представниці цього ЗМІ, передає ТСН.

Читайте також: Відомий ресторатор Микола Тищенко роздає їжу за голоси виборців (фото)

Зокрема, вранці 29 серпня новообрані нардепи зібралися біля Стіни пам’яті, під будівлею уряду, аби вшанувати полеглих воїнів в українсько-російській війні. Там журналістка вирішила поспілкуватися із відомим ресторатором і уточнити, чи знає він про події в Іловайську 29 серпня 2014 року, і чому важливо починати перший робочий день Верховної Ради саме біля Стіни.

Своєю чергою, Тищенко відповідав загально, уникаючи конкретних відповідей щодо цього.

“Ми вирішили (покласти квіти) як депутати, сьогодні ми приймаємо присягу, саме тому ми тут, щоб це був сакральний для нас усіх день, це день відповідальності, щоб всі відчували, для чого ми прийшли, а ми прийшли, щоб змінювати державу”, – заявив Тищенко.

Коли у нардепа запитали, чому президент України Володимир Зеленський встановив День пам’яті загиблих саме 29 серпня, той відповів: “Це питання навіть не до мене, а до нього”.

Тоді журналістка вкотре вирішила уточнити про події п’ятирічної давності. Це не на жарт обурило нардепа-ресторатора. Відійшовши на декілька кроків від кореспондентки, Тищенко заявив: “Мені що, два роки? Я більше до вас не підійду. Мені ж не два роки. Ви ставите мені такі питання, як дворічному хлопчику. Це перший і останній раз, коли я з вами спілкувався “.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com