У ГПУ підтвердили оголошення підозри Гонтаревій і Філатову

6.08.2019, 22:13
36260

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що його заступник визнав достатніми докази для оголошення підозр колишній главі Національного банку України (НБУ) Валерії Гонтаревій і колишньому заступнику глави Адміністрації президента Олексію Філатову. Про це повідомляє пресслужба ГПУ.

Читайте також: Слідчого Кулика викликали до ГПУ через викриття махінацій оточення Порошенка

За словами Луценка, старшим прокурором справи був призначений його заступник Сергій Кізь.

Він заявив, що усі ці справи були передані в інше управління, були проаналізовані, старшим групи прокурорів був призначений тепер вже мій заступник Сергій Миколайович Кізь, і Кулик та його команда показували всі докази, які, на його думку, свідчать про можливість підписання підозри.

Генпрокурор зазначив, що підозру отримає чоловік, який безпосередньо ставив свій підпис на документах брокерського характеру.

Луценко пояснив, що Кізь вбачає достатність доказів, зібраних групою Кулика. Тому підозру отримає чоловік, який безпосередньо ставив свій підпис на документах брокерського характеру, пан Стеценко, заступник групи ICU, Гонтарева як керівник ICU, і пан Філатов як адвокат, який обслуговував цю угоду.

Читайте також: ГПУ винесла підозру найближчому оточенню Порошенка

За словами Луценка, якщо підозра буде доповнено всіма необхідними доказами, справу буде передано в суд.

Зазначимо, за версією слідства, брокерська фірма ICU була задіяна в операції між державним ″Аграрним фондом″ і ″Брокбізнесбанком″ олігарха Сергія Курченко, в результаті чого були розкрадені гроші ″Аграрного фонду″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com