У Харкові водій тролейбуса зробив пропозицію своїй коханій (відео)

22.10.2019, 08:15
48230

У Харкові водій тролейбуса посеред робочого дня зробив пропозицію коханій, яка працює кондуктором. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читайте також: У Харкові через загрозу вибуху евакуювали учнів п’яти шкіл

За словами Дар’ї Котвицької, з майбутнім чоловіком вона познайомилася близько року тому – ще до роботи в депо.

″Я тоді працювала в кіоску, а він часто заходив до мене випити кави. Так і вийшло, почали зустрічатися, а потім Максим запропонував з’їхатися. Незабаром він забрав мене до себе на роботу, він водій, а я – кондуктор″, – розповідає дівчина.

За словами пари, з датою весілля вони визначилися віддавна, а заяву в РАГЦ подали майже два місяці тому. ″Офіційної пропозиції до цього не було. Я, звісно, підозрювала, що Максим це зробить, але не уявляла, що все складеться саме так. Я була дуже здивована. Це сталося вдень, у тролейбусі були в основному люди похилого віку, вони навряд чи допетрали, що сталося, але деякі чоловіки, молодші, почали вітати нас″, – поділилася Дарина.

Сам Максим Чирва згадує, що, незважаючи на призначений день весілля, він дуже хвилювався. ″У мене тремтіли руки настільки, що я навіть не зміг кільце на пальчик надіти. Так, просто, у коробочці, і віддав″, – розповів харків’янин.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com