У Києві 50-річний чоловік розбещував школярок: прокуратура почала розслідування

1.06.2020, 19:49
74232

У Києві 50−річного місцевого жителя запідозрили у розбещенні двох 13−річних дівчат та виготовленні порнографічного матеріалу за участю дитини. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

Читайте також: Трагедія в одній з лікарень Києва: загинула санітарка

“Київською місцевою прокуратурою № 7 повідомлено про підозру 50-річному чоловіку у розбещенні двох 13−річних дівчат та виготовленні фото− та відеоматеріалів порнографічного характеру за участі однієї з них”, − повідомили у пресслужбі відомства.

Як стало відомо, підозрюваний познайомився з малолітніми потерпілими у магазині під час здійснення покупок та попросив номер телефону однієї з них.

Після чого чоловік почав спілкуватися зі школярками за допомогою смс-повідомлень, а через деякий час запросив їх до себе додому. Там киянин почав схиляти дівчат до вживання алкогольних напоїв, демонстрував відеозаписи зі сценами зоофілії та схиляв до вступу в статевий контакт.

Читайте також: Під Києвом п’яний колишній поліцейський влаштував стрілянину по перехожих

Також було встановлено, що протягом кількох місяців чоловік продовжував розбещення однієї з дівчат та схиляв її до надання послуг сексуального характеру іншим. Для цього він зареєстрував потерпілу на одному із сайтів секс−знайомств, де від її імені вів переписки з чоловіками, відправляв їм фотографії оголеної малолітньої дівчинки та пропонував надання нею послуг сексуального характеру за грошову винагороду.

Після розслідування правоохоронці затримали чоловіка та повідомили йому про підозру за частиною 2 статті 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітніх осіб) , частинами 2, 4 і 5 статті 301 (виготовлення та поширення порнографії)та частиною 3 статті 303 КК України (втягнення малолітньої у заняття проституцією). Наразі киянину було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці. Встановлюється причетність чоловіка до вчинення інших злочинів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com