У Києві, поліцейський спіймав жінку, яка намагалася вистрибнути з балкона багатоповерхівки (відео)

29.09.2020, 22:20
85409

У Києві патрульний врятував жінку, яка хотіла покінчити життя самогубством. Вона стояла за бильцями балкона, відпустила руки і вже зробила крок. У цей момент поліцейський дивом встиг схопити її за руку і утримати.

Читайте також: На Волині педофіл 3 роки ґвалтував 13-річного хлопчика та знімав його на відео, щоб продавати порно

Як передає РБК-Україна, про це розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці в Facebook.

На крики патрульного Павла Боярчука відгукнулися жителі будинку. Двоє сусідів допомагали тримати жінку зверху, ще двоє стояли поверхом нижче і підпирали їй ноги.

Жінка чинила опір, і навіть підтримка людей не дозволила Павлу затягнути її на балкон. Для безпеки, інспектору довелося пристебнути жінку наручниками до поручнів.

У цей момент на допомогу прибув інший екіпаж патрульних – Богдан Димчук та Андрій Бобровник. Спільними зусиллями інспекторів та мешканців будинку жінку витягли на балкон. Після цього її госпіталізували.

Користувачі мережі прийшли в захват від професійних дій поліції.

Хлопці! Ви нереальні! Молодці!

Герої, слів немає, красені!

Неймовірно;

Той рідкісний випадок, коли хочеться сказати поліції дякую за професіоналізм… тітку не шкода, надовго її не вистачить, раз вже зважилася. Але чоловік спрацював першокласно. Всі б поліцейські такі були, особливо полковники і вище.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com