У Луцьку стартував сезон з пляжного волейболу (фото)

7.05.2022, 11:33
119109

У Луцьку відбувся відкритий турнір з пляжного волейболу «Кубок Юрія Гупала», який поклав початок грі загалом. Позмагатися за звання найсильніших прибуло 10 команд з усієї області.

Читайте також: У ліцеї на Волині знайшли прихисток вимушені переселенці

Як зазначає організатор змагань – президент волейбольної команди «Олюртранс» Юрій Гупало, традиційно сезон гри у пляжний волейбол вони розпочинають 6 травня – на день Святого Юрія.

«Уже більше 10 років ми проводимо відкритий чемпіонат з пляжного волейболу у Луцьку, на який з’їжджаються команди не тільки з усієї України, а й з інших країн світу. Цьогоріч наш турнір зібрав волейболістів лише з Волині.

Дякую усім, хто зголосився взяти участь у змаганнях. Хочу відзначити, що всі учасники демонструють висококласну гру. Найперше, грайте в своє задоволення, і нехай переможе найсильніший», – зазначив перед початком змагань Юрій Гупало.

Завершилася церемонія відкриття турніру з пляжного волейболу Гімном України.

Чоловічі команди були поділені на 2 групи і грали за коловою системою. Так, у напруженій боротьбі перемогу здобула команда у складі Андрія Семенюка та Сергія Самолюка. Друге місце посіли Михайло Сидор та Олександр Ковальчук, а бронзовими призерами стали організатор турніру Юрій Гупало та його колега Олександр Мельник.

Спостерігати за грою прийшли і голова Волинської обласної ради Григорій Недопад та начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

По завершенні турніру кубки та медалі переможцям вручав начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко та його заступник Юрій Гупало.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com