У Полтавській області командир взводу Нацгвардії побив солдатів

2.07.2019, 16:49
31494

Держбюро розслідувань завершило розслідування стосовно командира взводу, контрактника однієї з військових частин Нацгвардії, який завдав тілесні ушкодження двом солдатам в Полтавській області. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Читайте також: У Полтавській області під час руху загорівся пасажирський автобус

Зазначається, що в березні цього року командир взводу, будучи керівником польових занять на військовому полігоні, через невдоволення діями своїх підлеглих завдав ударів кулаком в область грудної клітки двом солдатам.

“Згодом, в цей же день, одному з раніше побитих солдатів командир завдав удару в ліву частину тулуба вже ногою, чим завдав солдату тілесні ушкодження у вигляді травми живота з розривом селезінки та внутрішньочеревних кровотеч. Травмований орган довелося видаляти хірургічним втручанням”, – повідомили в ДБР.

Там додали, що, згідно з висновками судово-медичної експертизи, ці травми кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження.

Читайте також: На Полтавщині син побив та зґвалтував свою матір

За результатами попереднього розслідування в суд направлено обвинувальний висновок щодо командира взводу в застосуванні нестатутних заходів впливу щодо підлеглого.

Військовослужбовцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com