У Швеції у смітнику знайшли викрадені королівські прикраси

12.02.2019, 13:32
11575

Експертиза встановила, що прикраси, які минулого тижня було знайдено у контейнері для сміття, належать шведській королівській сім’ї.

Читайте також: У Львівській області поцупили тепловізори, які надали з США

Ювелірні вироби, знайдені в Стокгольмі тиждень тому, насправді є викраденими минулоріч коштовностями королівської сім’ї.

Наприкінці липня минулого року, злодії викрали з собору в Штренгнес у Швеції частину історичних коштовностей монархів. Вони втекли зі старовинними двома коронами і державою 17-го століття. Після декількох днів експертизи, шведські спеціалісти підтвердили справжність коштовностей корони, знайдених у контейнері для сміття.

Об’єкти, які були виявлені в районі Стокгольма близько тижня тому, насправді були коштовностями, викраденими з собору Стренгнес, повідомляють поліції. За допомогою Шведської церкви інститут судової експертизи спромігся усунути остаточні сумніви щодо автентичності знахідки.

Вартість прикрас становить шість мільйонів євро. Серед речей, які викрали: корона і держава короля Карла IX, який помер ще у 1611 році, а також корона його дружини королеви Христини фон Гольштейн-Готторф.

Підозрюваних у крадіжці затримали. Один з них, 22-річний швед, уже зізнався у скоєному злочині.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com