У Сумах п’яний чоловік стріляв по сусідах, є поранений

7.08.2020, 15:11
80704

У Сумах  55-річний місцевий житель стріляв у сусідів. У результаті один з жителів сусіднього будинку отримав кілька поранень. Поліція стрільця затримала.

Читайте також: Нерозділене кохання: у Харкові поліцейські запобігли спробі суїциду, є поранений (фото)

Про це повідомляє управління Національної поліції Сумської області, пише РБК-УКРАЇНА.

Вказано, що подія сталася 6 серпня о 21:20.

“Про гвалт у дворі сусідньої багатоповерхівки та схожі на постріли різкі звуки, до поліції повідомив занепокоєний сумчанин… Оперативники та слідчі застали кількох чоловіків, один з яких мав поранення у живіт”, – вказано у повідомленні.

За даними правоохоронців виник конфлікт між жителями сусідніх будинків: 55-річним громадянином з одного боку та кількома чоловіками, що у дворі будинку займались ремонтом автівок, з іншого.

“Спочатку нетверезий чоловік, вийшовши на звук автомобільного двигуна, зажадав припинити шум, що заважав йому відпочивати. А коли у відповідь почув лайку та пораду проспатися, не знайшов нічого кращого, як скористатися своїм пістолетом травматичної дії”, – інформують у поліції.

У результаті стрілянини 42-річний місцевий житель отримав непроникаючі вогнепальні поранення живота та грудної клітини. Він у відповідь наніс стрільцю кілька ударів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com