У Тернополі не було відділення гемодіалізу для ковідних хворих: відомий волонтер помер під дверима лікарні

26.11.2020, 12:36
90090

Під Тернополем від ускладнень коронавірусу помер відомий український волонтер Ігор Цепенюк. Лікарі не змогли його реанімувати і він помер під дверима інфекційного відділення лікарні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила 6-я сотня ДУК “Правий сектор”

Читайте також: У школі на Тернопільщині учень жорстоко знущався із вчительки (відео)

Відомо, що 57-річний Цепенюк всі роки війни на Донбасі допомагав українським військовим.

“Відійшов у вічність побратим, підприємець, волонтер, добрий і світлий чоловік Ігор Цепенюк. Його жага до перемоги та бажання допомагати тим, хто цього потребує, була дуже сильною. Все, що задумав, все реалізовував. Один з небагатьох, хто за 7 років війни не втомився допомагати волонтерам, один з небагатьох, хто виступав меценатом у вихованні майбутнього молодого покоління. Молимося за її душу, приносимо співчуття рідним”, – сказано в повідомленні.

Вдова Ігоря Цепенюка Валентина повідомила, що він помер під дверима Бучацького інфекційного відділення після важкої виснажливої дороги в кисневій масці. В Тернополі не було відділення гемодіалізу для коронавірусних хворих і сім’я мусила везти його в Бучач.

“Реанімувати не змогли… Бо великий Тернопіль не здатний мати у себе відділ гемодіалізу для ковідних хворих. Та ще й залежних від кисню. Для Тернополя ця втрата пройде непомітно. Але вона покалічила нашу родину і всіх, хто знав мого чоловіка! Він був дуже світлою і мудрою людиною! Я мала чоловіка, за якого дякувала Богу! Він був чудовим батьком, дідусем, сватом, другом, розумним порадником, надійним плечем! Йому було всього 57 років!” – написала дружина Ігоря.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com