У відомої телеведучої Алли Мазур виявили рак

12.11.2019, 22:54
51860

Відома українська телеведуча Алла Мазур розповіла, що у неї діагностували злоякісну пухлину. Про це ввечері у вівторок, 12 листопада, вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Споживання значної кількості бананів може спровокувати розвиток раку

Мазур зазначила, що пухлина у неї проходила безсимптомно. Її вдалося виявити завдяки тому, що лікарі виконали міжнародний протокол і відправили на біопсію.

Телеведуча зізналася, що довго не наважувалася публічно розповідати про свою хворобу, але зараз написала, щоб нагадати всім про обов’язковий огляд у лікарів.

″Ми повинні змінити ставлення до онкозахворювань у суспільстві. Навчитися говорити про них відкрито і спокійно. І з рівня трагедії – переводити на рівень проблеми. Яку можна вирішити. Тому що це, звичайно, не нежить. Але давно не вирок″, 0 зазначила телеведуча .

Мазур закликала кожну жінку, особливо після 45, не ігнорувати діагностику.

“Знаходити час – і перевірятися. Бажано – декількома способами. І навіть у декількох установах. Тоді шанси на здорове життя значно зростають”, – підкреслила вона.

Сама телеведуча тільки починає боротися з пухлиною.

“Тому вирішила розповісти вам. У мене виявили злоякісну пухлину. Вони, виявляється, є безсимптомні. І я починаю боротися”, – написала Алла Мазур.

Вона висловила надію на те, що наступне її повідомлення на цю тему буде про перемогу. Крім того, Мазур зазначила, що планує працювати далі і “не випадати з життя”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com