«УДАР Віталія Кличка» озвучив антикризовий план підтримки бізнесу в час коронакризи

8.11.2021, 14:25
104670

Партія «УДАР Віталія Кличка» розробила та презентувала антикризовий план по боротьбі із коронавірусом, який містить в собі дієві способи для допомоги бізнесу в складних карантинних умовах.

Читайте також: «Життя людини – найвища цінність», – в «УДАРі» просять українців вакцинуватись

План містить реальні пропозиції, як стримати епідемію, пом’якшити наслідки карантинних обмежень для бізнесу та розпочати відновлення економіки, – йдеться на офіційному сайті політсили.

Зокрема, в антикризовому плані «УДАРу Віталія Кличка» містяться заходи, які мають зупинити фіскальний тиск на підприємців. Пропонується відмовитися від змін до Податкового кодексу, які збільшують ставки та базу оподаткування або збільшують повноваження фіскалів.

Як зазначила представниця партії Оксана Продан, потрібно надати реальну підтримку підприємцям для подолання наслідків епідемії коронавірусу:

«Завдання влади – реалізувати такі заходи, які нададуть додатковий стимул для зростання економіки, а не стануть причиною занепаду чи закриття бізнесів українців», –підкреслила Оксана Продан.

«Реалізуючи антикризовий план, Україна зможе не лише зможе мінімізувати можливі втрати малого та середнього бізнесу від кризи, а й закласти реальні механізми зростання всієї економіки. Разом ми зможемо зробити Україну сильною», – додав лідер Волинського «УДАРу» Юрій Гупало.

Підтримка бізнесу

1. Спростити і розширити видачу доступних кредитів для бізнесу. Зокрема, на рефінансування раніше виданих кредитів.

2. Зменшити орендну плату з відповідною компенсацією з бюджету для тих, хто не може вести бізнес через карантин.

3. Ввести мораторій на підвищення податків до завершення дії карантинних обмежень.

4. Визначити медичну галузь пріоритетним напрямком державних інвестицій. Посилити контроль за ефективністю витрат у медичній галузі. Повернути всі закупівлі у медичній галузі у систему Прозорро.

5. Передбачити у державному бюджеті на наступний рік додаткові інвестиції для відновлення галузей, що найбільше постраждали від корона кризи.

6. Перезавантажити роботу експортно-кредитного агентства та посилити заходи з просування експорту у 2022 році за рахунок збільшення статутного капіталу агентства.

7. Спрямувати банківське кредитування у реальний сектор економіки.

Нагадаємо, нещодавно керівник Волинського «УДАРУ» Юрій Гупало закликав усіх українців вакцинуватись, аби врятувати свої життя та життя близьких.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com