“Укравтодор” відкрив першу дорогу програми “Велике будівництво”

4.06.2020, 21:20
74557

“Укравтодор” відкрив одну з перших доріг у рамках програми “Велике будівництво” – Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Читайте також: “Укравтодор” планує до кінця року завершити будівництво першої бетонної дороги в Україні

“Відкриваємо у цьому році одну з перших доріг у рамках президентської програми “Велике будівництво” — Т–14–16 Львів — Пустомити — Меденичі.  Якщо подивитися на інші області, де часто роками нічого не відбувалося, Львівська — позитивне виключення. Є роки, коли будувалися та ремонтувалося сумарно більше 100 км доріг. Однак ми бачимо, що цього недостатньо. У 2020 році ми піднімаємо планку вище та за амбітним планом оновимо майже 250 км. У найближчі роки нас чекає дійсно багато роботи”, – розповів голова “Укравтодору” Олександр Кубраков.

Як зазначається, дорога протяжністю 47,5 км є найкоротшим шляхом до курортного міста Трускавець та селища Східниця, а також сполучає місто Львів з Пустомитівським, Миколаївським і Дрогобицьким районами.

“Укравтодор”

“Упродовж весняних місяців 2020 року відновлено 8,4 км шляху на ділянці с. Колодруби — смт. Меденичі та два мостові переходи у с. Колодруби. Відремонтована дорога є альтернативою більш завантаженої М-06 Київ — Чоп і дозволяє розвантажити міжнародну трасу на 35 %”, − підкреслили в агентстві.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com