Україна феєрично виступає на Паралімпійських іграх-2020 у Токіо: хто став володарями медалей

28.08.2021, 16:19
99721

Українці продовжують вражати своїми виступами на Паралімпійських іграх-2020 у Токіо.

Читайте також: Під Києвом школяр заліз на вагон вантажного поїзда і загинув від удару струмом

Станом на 28 серпня наші спортсмени зуміли завоювати вже 32 нагороди: 7 золотих, 16 срібних і 9 бронзових. Україна йде на п’ятому місці в медальному заліку та на четвертому за кількістю нагород.

ТСН Проспорт розповідає, хто з українських параатлетів став володарем медалей на Іграх у столиці Японії.

Українські медалісти Паралімпіади-2020

“ЗОЛОТО”Єлизавета Мерешко (плавання), Мар’яна Шевчук (пауерліфтинг), Анна Стеценко (плавання), Євген Богодайко (плавання), Максим Крипак (плавання), Михайло Сербін (плавання), Денис Дубров (плавання).

“СРІБЛО”Антон Коль (плавання), Артем Манько (фехтування на візках), Олена Федота (фехтування на візках), Максим Крипак (плавання), Олексій Вірченко (плавання), Єлизавета Мерешко (плавання), Владислав Білий (легка атлетика, метання списа), Сергій Кліпперт (плавання), Катерина Денисенко (плавання), Андрій Трусов (плавання), Кирило Гаращенко (плавання), збірна України (фехтування, шпага), Анастасія Москаленко (легка атлетика, метання булави), Роман Данилюк (легка атлетика, штовхання ядра), Ірина Гусєва (дзюдо), Віктор Смирнов (плавання)

“БРОНЗА”: Євгенія Бреус (фехтування на візках), Анна Гонтар (плавання), Юлія Павленко (легка атлетика, стрибки у довжину), Єгор Дементьєв (велоспорт), Юлія Іваницька (дзюдо), Наталія Ніколайчик (дзюдо), Іван Май (настільний теніс), Максим Ніколенко (настільний теніс), Руфат Магомедов (дзюдо).

Паралімпійські ігри-2020 у Токіо стартували 24 серпня і триватимуть до 5 вересня 2021 року. Змагання були перенесені на рік через пандемію коронавірусу.

Честь України захищають 143 паралімпійці у 15 видах спорту.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com