Україна-Німеччина: хто переміг

12.06.2023, 22:04
142101

Збірна України зіграла внічию з національною командою Німеччини у контрольному поєдинку, який відбувся в німецькому Бремені. Зустріч на арені “Везерштадіон” завершилася з рахунком 3:3.

Читайте також: Сповідь Трінчер: батько бив та тягав за волосся

Господарі могли виходити вперед уже на другій хвилині. Михайло Мудрик помилився під час передачі на голкіпера “синьо-жовтих” Анатолія Трубіна, подарувавши м’яч Нікласу Фюллькругу. На щастя, форвард збірної Німеччини не влучив у ворота.

Проте через чотири хвилини Бундестім відкрила рахунок. Маріус Вольф у штрафному майданчику українців обробив передачу Йозуа Кімміха та пробив у Фюллькруга, від якого м’яч відскочив під поперечину.

На 19-й хвилині збірна України зрівняла рахунок. Віктор Циганков на правому фланзі штрафного отримав передачу від Олександра Тимчика та з правої ноги відправив м’яч у дальній кут. Арбітр одразу зафіксував офсайд, але після підказки відеоасистента справедливо зарахував гол.

На 23-й хвилині “синьо-жовті” вийшли вперед. Мудрик у центрі штрафного замкнув простріл від Тимчика з правого флангу ударом в Антоніо Рюдігера, рикошетом від якого м’яч залетів до сітки.

Перед свистком на перерву німці мали чудовий шанс зрівняти рахунок, але після потужного прямого удару Лероя Сане зі штрафного м’яч влучив у поперечину.

На старті другого тайму збірна України змогла зміцнити свою перевагу в рахунку. На 56-й хвилині Артем Довбик обікрав Маттіаса Гінтера у карному майданчику німців та викотив на порожні ворота Циганкову, який оформив дубль у матчі.

Однак втримати солідний гандикап нашій команді не вдалося. На 83-й хвилині Кай Гаверц виграв боротьбу у Миколи Матвієнка та скоротив відставання німецької збірної.

А на останній хвилині основного часу Едуард Соболь збив Гаверца у штрафному майданчику “синьо-жовтих” – пенальті реалізував Кімміх. Відтак, бойова нічия – 3:3.

Зазначимо, що це був 1000-й матч в історії німецької національної команди. Також цей поєдинок став дебютним для Сергія Реброва на посаді головного тренера збірної України.

Після спарингу з німцями збірна України в рамках відбору на Євро-2024 зіграє з Північною Македонією (16 червня) та Мальтою (19 червня) в Скоп’є та словацькій Трнаві відповідно.

Німеччина, яка автоматично потрапила на Євро-2024 як країна-господарка фінального турніру, після поєдинку з українцями 16 червня проведе товариську гру з Польщею, а 20 червня спаринг з Колумбією.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com