Українська збірна з гандболу увійшла до фіналу Чемпіонату Європи-2020

17.06.2019, 12:45
29480

Збірна України з гандболу пробилася до фінальної частини Чемпіонату Європи-2020. Підопічні Сергія Бебешка в рамках останнього, шостого, туру відбору поступилися на виїзді Чорногорії з рахунком 21:27.

Читайте також: Молодіжна збірна України з футболу перемогла на Чемпіонаті світу

Як пише “ТСН.ПроСпорт“, попри цей результат, “синьо-жовті” кваліфікувалися на континентальну першість, як одна з найкращих команд, яка посіла в своєму квартеті третю сходинку. Українці в шести поєдинках набрали шість очок, пропустивши вперед все ту ж Чорногорію та Данію, яка є чинним чемпіоном світу.

“Вихід на чемпіонат Європи – це перемога всього українського гандболу: збірної, тренерів, Федерації, всіх, хто допомагає працювати в клубах. Ми зі свого боку зробили все, що могли.

За останні 10 років команда не виходила на топ-турніри, тепер це вдалось. Це – успіх. Ми потрапили до складної групи у відборі  і, вважаю, зіграли тут вдало”, – цитує слова Бебешка офіційний сайт Федерації гандболу України.

Чемпіонат Європи-2020 з гандболу відбудеться в січні у Австрії, Норвегії та Швеції. Жеребкування фінальної частини відбудеться 28 червня у Відні. “Синьо-жовті” зіграють на цих змаганнях вперше за останні десять років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com