В Чернівцях поліцейський на BMW протаранив огорожу та повис на паркані (фото)

12.09.2020, 15:55
83930

У Чернівцях, будучи поза службою, співробітник поліцї на BMW вилетів на огорожу приватного будинку. Проходити тест на алкогольне сп’яніння він відмовився. Інцидент стався в ніч на суботу, 12 вересня.

Читайте також: Затримано чоловіка, який планував диверсію в Рівному і працював з ФСБ Росії (фото, відео)

Про це повідомляє прес-служба поліції області, пише Кореспондент.

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Зазначається, що правоохоронець “не впорався з керуванням та скоїв наїзд на світлофор і паркан біля будинку”.

“Попередньо встановлено, що автомобілем керував 31-річний співробітник одного з територіальних відділень ГУНП в Чернівецькій області, який перебував поза службою”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в поліції, начальник обласного управління Нацполіції Анатолій Дмитрієв негайно ініціював комісійне службове розслідування ДТП, яке проводить дисциплінарна комісія.

“За результатами службового розслідування буде дана оцінка діям правоохоронця. У разі підтвердження причетності поліцейського до ДТП, буде прийнято рішення про його безальтернативне звільнення з лав поліції”, – повідомили в прес-службі.

Водночас у поліції зазначили, що на місці ДТП водій відмовився від проходження експертизи на стан алкогольного сп’яніння.

Поліцейський на BMW протаранив огорожу та повис на паркані в Чернівцях 01Поліцейський на BMW протаранив огорожу та повис на паркані в Чернівцях 02Поліцейський на BMW протаранив огорожу та повис на паркані в Чернівцях 03

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com