“В чому особисте досягнення чиновника? В тому, що дав вказівку? Хіба це не буденна його робота, за яку платники податків щедро платять?”, – волинський адвокат про чиновників і владу

12.04.2020, 17:17
69356

Волинський адвокат і волонтер Василь Нагорний на своїй сторінці в фейсбуці висловився стосовно піару чиновників, які при першій нагоді намагаються показати “свої досягнення”.

Читайте також: “Коли тих, хто приховував інформацію про захворювання директора Луцької міської лікарні буде звільнено з посад?” – юрист про коронавірус у головної лікарки міської клінічної лікарні

“Скажіть, за кордоном теж чиновники виставляють фотки своїх фейсів, коли, наприклад, за кошти платників податків, руками цих же платників десь встановили новий світлофор, чи відремонтували якусь дорогу, чи провели дезинфекцію будинку і т.д. і т.п.? Я розумію і підтримую, коли звітуються волонтери чи меценати – це потрібно і важливо. А в чому особисте досягнення чиновника? В тому, що дав вказівку це зробити? Хіба це не буденна його робота, за яку платники податків щедро платять?” – йдеться в повідомленні.

“Влада, як центральна, так і місцева, завжди була брехлива і цинічна. Люди це знали, з цим мирилися, враховували це в своїх діях і планах на майбутнє, пристосовувалися, і так само брехали у відповідь. Але, як на мене, ще ніколи влада не була такою слабкою і безпорадною. І не коронавірус тут винен. Практично немає ні особистостей, які мають авторитет і можуть показати приклад, ні “вовків”, які можуть налякати чи приструнити “отару”, ні сміливців, які можуть взяти на себе відповідальність … Вірніше вони є, але та ж влада намагається їх запхнути подалі, щоб ті не заважали втриматися на плаву, зберегти вплив, бізнес, загалом не заважали ” сяяти” – пише чоловік на своїй сторінці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com