В Ірпені звільнили вагітну спортсменку з посади директора стадіону, бо та не захотіла агітувати за Порошенка

27.03.2019, 11:12
18256

Анжелу Макєєву, багаторазову чемпіонку та призера Європи і світу, абсолютну чемпіонку Європи з тхеквон-до, голову Федерації змішаних єдиноборств ММА України в Київській області звільнили з посади директора стадіону “Чемпіон” в Ірпені.

Читайте також: “Схема розкрита”: журналіст показав скільки витрачає Порошенко на передвиборний підкуп чиновників (фото, відео)

Спортсменка не захотілаза брати участь в агітації за Петра Порошенка за вказівкою екс-мера міста Володимира Карплюка.

Про це сама Макеєва написала на своїй сторінці в Facebook.

Макеєва працювала директором стадіону з 2016 року.

“За три роки я і моя команда провели величезну кількість спортивних заходів. Долучилися до підготовки великої кількості чемпіонів міста, області, України та міжнародного рівня. На даний момент на стадіоні щодня тренується понад 350 спортсменів з різних видів спорту”, – написала вона.

“Але, на жаль, з початком політичної гонки голова партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк через помічника з комунікацій Петра Щербину почали здійснювати на мене тиск, погрожувати і вимагати, щоб я виконувала всі їхні накази, агітувала виключно за них і тих кандидатів , на яких вони мені вкажуть. Вимагали, щоб я вступила в партію “Нові обличчя” і підтримувала кандидатуру чинного Президента, адже він, за їхніми словами, пообіцяв їм після виборів політичний дах”, – розповіла Макеєва.

Вона повідомила, що таким чином від неї також вимагали участі в “політичних і виборчих схемах”.

“Після моєї рішучої відмови брати участь у політичній агітації та виборчих схемах – мене руками (заступника міського голови) Олександра Маркушина звільнили з посади директора стадіону, грубо порушуючи законодавство України. Звільнили, знаючи, що я перебувала на лікарняному і була вагітною! Однак, цинічність цих людей не знає кордонів. Така у них сутність. Але я людина спорту і не дозволю маніпулювати мною, моїм голосом, використовуючи мене і людей, з якими я працюю, в брудних політичних іграх”, – зазначила А. Макеєва.

Раніше спортсменка та екс-директорка опублікувала перелік актуальних проблем стадіону. Проте, місто виділяти кошти на фінансування стадіону не збирається.

Після цього, за її словами, їй стали надходити погрози, а також організовувалися позапланові перевірки діяльності стадіону.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com