В Одесі іноземці побилися з місцевими мешканцями: загинуло дві людини (відео)

26.10.2019, 20:49
49081

В Одесі поліція затримала трьох іноземців, які під час конфлікту з місцевими жителями в центрі міста зарізали двох чоловіків. Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області

Читайте також: Зарізала родичів: у Чернігові 23-річній дівчині дали довічне ув’язнення

ЧП сталася вночі на Грецькій площі. Як зазначається, іноземці почали конфлікт з трьома одеситами, які після вечірки поверталися додому.

“Словесна перепалка переросла в бійку, під час якої один з правопорушників дістав з кишені ніж і почав завдавати ним удари. Розмахуючи ножем, він навіть не помітив, як завдав поранення не тільки одеситам, а й своєму землякові”, − йдеться в повідомленні.

В ході сутички поранення дістали три людини. Від отриманих поранень двоє з них померли: 28−річний житель міста  на місці події, 21−річний іноземець − у лікарні, куди його було доставлено для надання допомоги. Ще одного потерпілого 30−річного одесита − госпіталізовано і він перебуває у вкрай тяжкому стані. В результаті оперативно-розшукових заходів співробітники Приморського відділу поліції оперативно встановили та затримали 24, 26 і 28−річного правопорушників. Їхні дії кваліфіковано як умисне вбивство (ч.2 ст.115), замах на вбивство (ст.15, ч.1 ст.115) і хуліганство (ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com