В Росії карають солдатів із підрозділів ППО через успішні удари українських дронів по НПЗ – “Атеш”

27.03.2024, 13:01
156386

Російських військовослужбовців із підрозділів протиповітряної оборони карають за успішні атаки українських дронів по нафтопереробних заводів.

Читайте також: Чи справді буде мобілізація 18-річних: нардеп усе роз’яснив

Про це повідомляє партизанський рух “Атеш”.

“Продовжуючи тему атак українськими безпілотниками по стратегічних об’єктах, що знаходяться в глибині Росії, варто зазначити, що сили ППО зазнають серйозних труднощів у боротьбі з дронами через недостатню ефективність радіолокаційних станцій у розпізнаванні подібних об’єктів. Вони просто їх не бачать. Цей фактор значно ускладнює оперативне реагування та протидію українським дронам”, – пишуть партизани.

За даними “Атеш”, у регіонах, де розташовані потенційні об’єкти для атак дронів, цивільне населення стурбоване безпорадністю систем ППО. Місцеві жителі почуваються вразливими та безпорадними, що створює напружену обстановку та потребує термінових заходів з боку влади для забезпечення безпеки та захисту цивільного населення.

“Тому деякі командири продовжують створення мобільних груп швидкого реагування, але атаки українських безпілотних апаратів нафтопереробних заводів чітко демонструють недостатню підготовку та відсутність розуміння в ефективному застосуванні таких груп. ЗС Росії позбавлені досвіду, який можна порівняти з Силами оборони України, які щодня успішно демонструють свою ефективність у протидії дронам іранського виробництва. Однак, попри ці труднощі, начальство підрозділів ППО вживає жорстких заходів щодо військовослужбовців: пониження у військовому званні, накладення стягнень, а в крайньому випадку – навіть відправлення на війну до України. Це створює додаткову напругу та стрес серед військовослужбовців”, – розповіли партизани.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com