В Таїланді знайшли мертвою зниклу українську журналістку

9.06.2020, 12:11
74922

У Таїланді знайшли мертвою журналістку Ольгу Фролову з Дніпра. Жінка останні 6 років проживала там разом з чоловіком і сином. Зникла з дому в кінці травня і залишила чоловікові прощальну записку. Попередньо – вчинила самогубство.

Читайте також: Змія на Львівщині напала на дитину: 10-річну дівчинку терміново госпіталізували

Про це її чоловік Дімас Фролов повідомив у Facebook, пише Gazeta.ua.

“Я до останнього в своїх пошуках не хотів розглядати такий варіант. Хоча було багато передумов цього. Мені дуже хотілося щоб я помилявся. Але коли дістали її сумку і речі, сумнівів практично не залишилося. На тілі вже не помітні були татуювання і обличчя змінилося невпізнанно. Вона пролежала там довго. Але речі, одяг і інше деталі свідчили що це Оля. Розслідування про причини смерті тільки почалося, але знаючи її поведінку останні кілька років, медичний діагноз і знаки, які вона подала коли йшла. Вона зібралася. Попрощалася. І пішла. Про причини я буду думати все своє життя”, – написав Фролов.

Додав, про зникнення дружини він повідомив в поліцію, але їх робота була малоефективною. На заяву відреагували не відразу і фактично все, що зробила поліція – це перевірила ім’я жінки по базах. Після того, як тіло Ольги було виявлено, поліція стала більш зацікавленою і почала проводити розслідування. Її чоловік впевнений, що це було самогубство.

Він процитував слова, які вона написала йому в прощальному посланні 24 травня 2020 року: “Я все ж таки це накорябала, аж не віриться. Дякую, що терпіли мене”.

“Нічого не хочу більше писати. Немає сил і бажання. У мене залишився син. Тепер він моє життя”, – каже чоловік.

Відомо також, що Ольга Фролова незадовго до смерті закінчила свою художню книгу книгу. Назвала її “Уроборос”. Книга українською написана від першої особи.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com