В Україні продовжує працювати медіаімперія друга Медведчука Столара: деталі

6.11.2023, 10:02
149309

В Україні на другому році війни продовжує працювати медійна імперія Вадима Столара. Вадим Столар – бізнесмен, друг та посіпака кума російського диктатора Володимира Путіна Віктора Медведчука, спонсор партії ОПЗЖ, яка була так званою “рукою Кремля” у Верховній Раді й розповсюдником “руського міра” по нашій державі.

Читайте також: Фіналістка українських музичних шоу Анна Трубіцька стало новою “пелюшкою” Кремля

Попри те, що носії “руського міра” вбили й закатували тисячі українців, на території української держави й досі продовжує працювати медіаімперія Столара, пише ASPI. “Медійна імперія, яка і до цього часу сіє в мізки українців “руській мір”, який по методичці Кремля, Медведчука та Путіна краще війни!” – підкреслюється у матеріалі.

Зазначається, що одним з таких медіаактивів є так звані “Новини Live”, де в YouTube-версії цього каналу “можна побачити тих самим політологів, експертів думок та зрадників, які працювали та ходили як шльондри по всіх каналах Столара-Медведчука”.

Журналісти додали, що для отримання більшої кількості переглядів сюжети цього каналу ставляться на рекламу. “Особливо цікаво спостерігати за “розслідуваннями” журналістів проекту “Наша Справа” Столара-Медведчука про корупцію в Україні. Це те, що потрібно зараз роздмухувати Кремлю для наших партнерів, про те, що раніше заявляв патрон Столара – Путін”, – підкреслюється у матеріалі.

Зокрема, Україну намагаються очорнити перед західними державами. “Що Україна найкорумпованіша держава – це методичка для Заходу, щоб він відмовився допомагати Україні”, – зазначається у статті.

Агентство додало, що також цинічно повідомляється про корупцію в Києві, де Столар роками наживався на забудовах та розкраданні бюджету.

“Особливо вразило розслідування про будівництво метро на Виноградар, де Столар вкрав понад 3 млрд грн з цього будівництва. Щось журналісти “Нашої Справи” забули про це згадати в сюжеті, а також про мости в столиці, де Столар-Медведчук з подільником Микитасем вкрали всі кошти на даних будівництвах. А зараз за кошти Медведчука-Столара продовжується спонсорування Микитася, фінансування адвокатів та підкуп суддів”, – зазначили журналісти.

На їхню думку, тому Служба безпеки України має повторно ретельно передивитися діяльність Столара в нашій країні, особливо його медійних проектів, і з’ясувати, навіщо вони створені під час війни.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com