Верховну Раду косить COVID-19: четвертий депутат заразився коронавірусом

25.03.2020, 09:07
67466

У позафракційного нардепа Сергія Рудика підтвердили коронавірус COVID−19. Засідання парламенту перенесли з 26 на 28 березня.  Про це повідомляє УНІАН з посиланням на народного депутата Вікторію Гриб.

Читайте також: Повернувся з Єгипту і займався самолікуванням: у Дніпрі помер чоловік з підозрою на коронавірус

 “Друзі, сьогодні мій колега Сергій Рудик потрапив у лікарню з діагнозом коронавірус. Півгодини тому про це мені повідомила його лікар”, − повідомила Гриб.

Вона зазначила, що останній раз контактувала з Рудиком на засіданні Ради 17 березня.

У зв’язку з цим Гриб буде тиждень перебувати на обсервації, адже Рудик у сесійній залі сидить перед нею.

Читайте також: “Приховувала, що повернулася з-за кордону і не дотримувалась самоізоляції”: на Івано-Франківщині розгорівся скандал через хвору на коронавірус

Нагадаємо, раніше захворювання на коронавірус офіційно підтвердилося в депутата з групи “Довіра” Сергія Шахова, який нещодавно повернувся з Європи. Він розповідав, що хвороба почалася з підвищення температури, після чого він одразу викликав лікарів та здав аналізи.

Згодом коронавірус виявили ще у двох депутатів: члена фракції “Опозиційна платформа – За життя” Олександра Лукашева та представника фракції “Слуга народу” Руслана Горбенка. У депутата групи “Довіра” Сергія Вельможного коронавірусу не виявили, але його син захворів.

Нагадаємо, в Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID−19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Ввечері 12 березня в Україні офіційно підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Інфікування зафіксували в Чернівецькій та Житомирській областях. Жінка з Житомирщини померла від інфекції, ставши першою жертвою COVID−19 в Україні.

З 12 березня через пандемію коронавірусу в світі Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії маштабного зараження українців.

з 18 березня Україна закрила кордони, припинено роботу метро, а також  обмежено автомобільнезалізничне та авіасполучення між містами й областями.

Станом на ранок 25 березня в Україні вже 113 підтверджених випадків, повідомляє Міністерство охорони здоров’я, лідерами заражень є Чернівецька область (38)  та місто Київ (31).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com