Володимир Зеленський у найближчі місяці відвідає усі області України: мета поїздки

6.03.2020, 18:15
65682

Володимир Зеленський планує у найближчі місяці відвідати всі області України, щоб зрозуміти, які проблеми хвилюють людей на місцях, і передати уряду для вирішення. Про це він заявив під час спілкування з місцевими мешканцями та представниками ЗМІ у ході робочої поїздки на Полтавщину, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Зеленський у Нових Санжарах подарував евакуйованому годинник: скільки коштує такий презент (фото, відео)

“Я хочу відвідати у найближчі місяці всі області України, хочу зрозуміти всі проблеми. Вирішувати все це буде уряд і прем’єр−міністр. Ми хочемо дійсно побачити на власні очі”, − зазначив голова держави.

За словами Зеленського, йому кажуть, що всі українці незадоволені медичною реформою, але сьогодні він побачив, що насправді це не так.

“Ми заїхали і бачимо, що є багато людей, які бачать, що будуть зміни у якості медицини. Така сама ситуація, коли мені кажуть, що у нас із промисловістю все нормально. Вчора зустрілися і побачили, що з промисловістю майже все ненормально”, − констатував президент.

Читайте також: Зеленський проінспектував будівництво першої в Україні бетонної дороги (фото)

Він розповів, всі ці стратегічні проблеми, про які люди говорять йому в областях, представники Офісу Президента записують, потім передають в уряд і очікують побачити від уряду тактику і стратегію їх вирішення.

“Щоб розуміти, які проблеми, треба спілкуватися з людьми не по телефону, не у Facebook, хоча у Facebook прикольно. Але, мені здається, дивитись в очі і розуміти… Якщо ми не будемо так зустрічатись, я думаю, що глибину будь−якої проблеми ми не зрозуміємо”, − резюмував Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com