«Ви – найкращі українські дівчата!»: луцька «Амазонка» відсвяткувала День народження

28.01.2022, 13:00
110156

В Україні із кожним роком зростає інтерес до жіночого футболу, причому як у молоді, так і в дорослих. І Луцьк не став винятком.

Читайте також: «Ми сильні, коли єдині!», – Волинський «УДАР» провів акцію до Дня Соборності України

Вчора, 27 січня дівчача футбольна команда «Амазонка» відсвяткувала свій День народження – 2 роки. На чудове свято до дітей та їхніх батьків завітала і команда Волинського осередку політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

«Ми дуже раді, що дівочий гарний колектив – у такому серйозному виді спорту. Ми представляємо політичну силу, яка теж пропагує спорт, адже спорт – це сила, здоров’я та наша жива усміхнена нація.

Юрій Гупало (лідер Волинського «УДАРу» – це людина, яка також присвятила себе спорту і, як Віталій Кличко, пропагує здоровий спосіб життя.

Сьогодні я пишаюся, що представляю сильну європейську партію, де зібралися люди зі спільними цінностями та ідеями. Ми разом, тому що хочемо змінювати країну і хочемо, аби спорт був основою здорової нації, аби футбольні поля будувалися по всій країні, а діти не втрачали інтересу до спорту.

Тож, дорогі діти, будьте здорові, завжди усміхнені, впевнено йдіть до своєї мети і крокуйте по життю на позитиві.

А вам, шановні батьки, дякуємо за хороших діток», – зазначила керівниця Луцького районного осередку політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Алла Гонтар.

«Сьогодні нашому футбольному клубу «Амазонка»  2 роки. Здається, що ось ще вчора було перше тренування, а вже ми «виросли». Всі дівчатка, батьки та наша команда, люди, які поза межами камер ідемо весь цей час разом, перемоги та поразки формують в нас особистість. Людяність, повага та розвиток спорту – ось наші цілі.

Всім, хто одягає футболку «Амазонки», дякую, усіх обожнюю – Ви мої найкращі українські дівчата», – додала тренерка «Амазонок» Тетяна Павлік.

Опісля, члени команди Волинського «УДАРу» вручили дівчаткам подарунки та побажали їм наснаги на майбутнє.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com