Як правильно користуватися плойкою, щоб не пошкодити волосся

18.02.2024, 12:05
154372

Відомо, що випрямляч для волосся може швидко та ідеально вирівняти неслухняні локони. Однак, улюблений прилад може нашкодити вашому волоссю, щоб уникнути негативних наслідків, варто знати, як необхідно користуватися цими інструментами для волосся.

Читайте також: Які продукти потрібно їсти, щоб зупинити випадіння волосся

Як часто потрібно міняти випрямляч для волосся

Зазвичай дівчата мають улюблений прилад для волосся і користуються ним роками. Однак, варто знати, яку небезпеку може нести випрямляч, який за роки використання, може стати страшним ворогом для вашого волосся. Не всі знають, що пластини випрямляча для волосся можуть псуватися із часом.

Перукарі радять звертати особливу увагу навіть на дрібні подряпини – вони утворюються через знос приладу. Саме подряпини стануть першим знаком, що ваше волосся може постраждати.

Зверніть увагу також на індикатор вашого приладу, якщо він часто блимає під час використання, це може означати, що плойка перестала утримувати тепло.

Якщо ви користуєтесь випрямлячем для волосся і вам доводиться по декілька разів проводити по одному і тому ж пасму, а результату немає – це сигналізує про його несправність.

Що потрібно робити, щоб не спалити волосся випрямлячем

Щоб волосся мало охайний та здоровий вигляд, варто дотримуватись головних порад для укладання локонів.

Волосся повинно бути чистим. Якщо ви хочете вирівняти волосся, то можна робити це лише на чисте, гарно вимите волосся. Адже, попередні засоби для укладки волосся при високій температурі можуть дуже нашкодити.

Гарно вимити волосся варто ретельно просушити. Волосся має бути ідеально сухим, щоб не подразнити структуру вологої волосини.

Обов’язково використовувати термозахист перед випрямленням. Необхідно лише нанести засіб для захисту волосся від високих температур. Термозахистом може бути арганова або кокосова косметична олія для волосся. Також можна обрати засоби на основі силікону. Після того, як нанесли олійку на волосся, варто обережно розчесати його.

Щоб волосся залишалось гладким та рівним цілий день варто просушити його холодним повітрям фена. Потрібно обрати на приладі холодний режим та просушіть волосся приблизно 1 хвилину. Після цього потрібно збризкати лаком для волосся, або силіконову сироватку, щоб волосся не магнітилось та не розпушувалось на вулиці.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com