YouTube виступив проти пропаганди шкідливих порад: що змінилось

26.02.2019, 11:54
13853

YouTube продовжує боротися з неприйнятним, небезпечним і просто хибним контентом, який порушує правила розміщення відео. Днями керівництво відеохостингу прийняло рішення заборонити показ реклами та відключити від монетизації всі канали, що випускають пропагандистський контент проти вакцинації.

Читайте також: У соцмережах відреагували на рішення не відправляти MARUV на Євробачення

Видання BuzzFeed News зв’язалося з сімома компаніями, які не знали, що їх реклама розміщується на відеороликах про антівакцінацію на таких пропагандистських каналах, як VAXXED TV, LarryCook333 і iHealthTube – ці три аккаунта мають в цілому 473 тисячі передплатників. В результаті скандалу багато рекламодавців зняли свої оголошення після розслідування BuzzFeed, пише Сегодня.

“У нас є строгі правила, які визначають, на яких відео ми дозволяємо показувати рекламу. Відеоролики, що рекламують анти-вакцинацію, порушують встановлені правила. Ми негайно вживаємо заходів до такого контенту і видаляємо рекламу”, – прокоментував представник YouTube виданню BuzzFeed News.

YouTube насилу розрізняє небезпечну дезінформацію від розважальних передач, але пропаганда проти вакцин являє явний ризик для здоров’я населення. На черзі у YouTube боротьба зі лженаукою: послідовників пласкої Землі, теорій змови та іншими небажаними матеріалами на своїй платформі, які вводять людей в оману.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com