Як повідомляє видання, посилаючись на власні джерела в Державній прикордонній службі України, вилетіла за кордон політикиня ще в минулому році – 27 грудня 2021 року.

Місяць в ОАЕ

Найвідоміша в Україні “борчиння зі злачинною владою” провела в Арабських Еміратах майже місяць. Загалом її не було 27 днів.

Повернулася Юлія Тимошенко лише 23 січня вже 2022 року – саме напередодні початку роботи Верховної Ради України в сьомій сесії дев’ятого скликання.

За даними “Української правди”, в Об’єднаних Арабських Еміратах живе донька політикині Євгенія Тимошенко. Вона з сім’єю саме нещодавно виїхала туди.

Читайте  також: Клопотенко розробляє нові страви для шкільного меню: скільки їх буде і коли з’являться в їдальнях

Політична “діяльність” Тимошенко у відпустці

Замовчування відпустки для українських політиків штука не нова. На цьому попадалися як попередній президент Петро Порошенко на Мальдівах, так і нинішній Володимир Зеленський – в Омані.

Та й причини цілком зрозумілі – будь-який політик намагається тримати образ “народного”, але далеко не кожен українець може дозволити собі відпустку на Мальдівах чи цілий місяць в ОАЕ.

Юлія Тимошенко вже багато років створює образ такої собі борчині за соціальну справедливість. Питання цін, тарифів на комунальні послуги, субсидій, пенсій та інше – це її тема. Погодьтесь, відпустка в ОАЕ сюди слабо вписується.

Втім, за час своєї відпустки лідерка “Батьківщини” згадала “болючу” для себе тему лише одного разу. 29 грудня вона написала у фейсбуці про загрозу зникнення продуктів. А далі цілий місяць лише привітання зі святами.

До слова, у минулому скликанні Верховної Ради Юлія Тимошенко була однією з головних прогульниць. Та заради справедивості варто зазначити, що її відпочинок цього разу припав саме на період парламентської відпустки, яка затягнулася на понад місяць.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook