Юрій Гупало: Січневі платіжки збільшились у два рази, підприємцям доводиться економити на усьому

25.01.2022, 13:20
109947

Підприємці, як ніхто, відчули подорожчання енергетичних ресурсів. І платіжки у 2022 році зросли дуже стрімко та неочікувано.

Читайте також: «В Україні достатньо своїх ресурсів, але їх не використовують навмисне», – Юрій Гупало

Про це у програмі Прайм Тайм телеканалу Конкурент TV розповів голова Волинської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» та директор з зовнішньоекономічних зв’язків  приватного підприємства Юрій Гупало.

Він розповів, що дійсно подорожчання цін на світло, газ та інші необхідні ресурси зросли дуже стрімко і ніхто цього не очікував.

Якщо дивитись на реальному прикладі, то за світло в одному з готелів Луцького району довелось заплатити майже 100 тисяч гривень, це практично у два рази більше минулих платежів у цьому ж закладі. Та сама ситуація і з цінами на газ.

З його слів, через це підприємцям доводиться підіймати ціни на послуги у закладах відпочинку чи харчування, бо по-іншому «не виживуть».

Також він додав, що якщо все буде продовжуватись так само, то готелі та ресторани будуть завершувати свою діяльність, адже витримати такі ціни дуже складно.

Детальніше про цю ситуацію – у відео:

Як повідомлялося раніше, в Україні є всі ознаки наближення енергетичної кризи, яка може проявитися не лише у вигляді планових, «віялових» відключень електроенергії, але й неконтрольованого виключення окремих складових об’єднаної енергетичної системи – т.зв. блекауту. У таких умовах жоден громадянин, жодна українська сім’я не можуть почуватися захищеними.

Уряд після неодноразових закликів партії УДАР нарешті скликав антикризовий енергетичний штаб, який востаннє збирався влітку, щоб скоординувати зусилля центральної і місцевої влади та представників енергокомпаній в напрямку вироблення узгоджених дій.

Україна повинна бути сильною, а громадяни – почуватися захищеними!

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com