“Зараз розвалю ваш військкомат”: в Одесі жінка заступилася за батька та жбурляла меблями у працівників ТЦК

13.10.2023, 17:03
148229

В Одесі черговий скандал, пов’язаний з ТЦК. Днями в соцмережах з’явилося відео, на якому жінка свариться з представниками військкомату через те, що начебто останні доправили до ТЦК її батька, який зовсім нещодавно переніс складну операцію.

Читайте також: США не готові до ядерного виклику з боку Росії та Китаю – звіт Конгресу

Жінка, кидаючи стілець у приміщенні, кричить: “Зараз на**й розвалю ваш військкомат” та обурюється тим, що її батька, який теж присутній на відео, військові зняли з рейсового автобуса.

Справа дійшла до поліції

“До поліції надійшла заява від 30-річної жінки про те, що її силоміць вивели із приміщення військового закладу та нібито завдали їй тілесних ушкоджень, – повідомила пресслужба поліції Одеської області. – Опитавши учасників події, правоохоронці встановили, що заявниця зі своєю 22-річною сестрою зайшли на територію військового обʼєкта з претензією щодо нібито незаконного утримання там їхнього батька”.

За даними поліції, зі слів працівника ТЦК та СП, перебуваючи в агресивному стані, старша за віком жінка нецензурно висловлювалася на адресу співробітників, а згодом схопила стілець і кинула в одного з них.

“На прохання залишити приміщення її молодша сестра вийшла, а вона ж не реагувала. Надалі жінку супроводили за межі закладу, заходів фізичного впливу щодо неї не застосовували. З метою обʼєктивної перевірки інформації відомості були зареєстровані. Наразі триває розгляд матеріалів, встановлюються всі обставини події, після чого буде ухвалено відповідне процесуальне рішення”, – резюмували в поліції Одещини.

Своєю чергою в оперативному командуванні “Південь” нам відповіли, що цю подію ще не коментували.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com