Затримали підозрюваного у катуванні та вбивстві майданівців Вербицького та Луценка

10.03.2020, 17:31
66031

Затримано підозрюваного у справі катування Юрія Вербицького та Ігоря Луценка, який перебував у розшуку 5 років.

Читайте також: Герої не вмирають: 20 найвідважніших із Небесної Сотні (фото)

Про це повідомила прокурор Генеральної прокуратури Юлія Малашич на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні нами затримано одного з підозрюваних в справі викрадення і катування Юрія Вербицького та Ігоря Луценка, вбивства Юрія. Підозрюваний перебував в міжнародному розшуку 5 років!!! Як тільки суд визначить дату обрання йому запобіжного заходу, я обов’язково повідомлю”, – йдеться у дописі.

Своєю чергою потерпілий у цій справі, колишній народний депутат Ігор Луценко також у Facebook повідомив ім’я затриманого – це Мисливий Сергій Анатолійович.

“Його роль – більше, ніж звичайного тітушки-піхотинця. Щось типу заступника командира групи захоплення. Мав, за версією слідства, стосунок до безпосередньо викрадення нас з Вербицьким на території Олександрівської лікарні вночі 21 січня 2014 року”, – написав Луценко.

За словами Луценка, Мисливий працював на постійній основі у групі “спиртового короля” Олексія Чеботарьова (Чеботарьов – екс-президент чернінівського футбольного клубу “Десна”, бізнесмен і кримінальний авторитет, за часів президентства Віктора Януковича був “наглядачем” за “Укрспиртом”), яка займалася силовими акціями проти учасників Революції гідності, отримував за це гроші, а також йому винаймали “службову” квартиру.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com