Зеленський показав, як правильно потрібно носити захисну маску (відео)

5.12.2020, 12:54
90845

Дієвим захистом від коронавірусу є захисна маска, яку дуже часто українці одягають не правильно або взагалі не носять, використовують одноразову по кілька разів. Так, до введення штрафів за неправильне носіння масок, традиційно громадяни натягували захисні маски лише на підборіддя.

Читайте також: Комаровський розповів, що робити хворим на коронавірус у разі задухи (відео)

Тому, президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні, вирішив показати українців, як потрібно носити маски, а як ні.

“Будь ласка, громадяни, носіть маски. Дуже прошу, вже мільйон разів. Носіть їх правильно, як нормальні люди носять звичайні маски”, – сказав Зеленський.

Після цього президент Зеленський долонею однієї руки показав кілька варіантів, як неправильно носити захисні маски. Зокрема, глава держави долонею зімітував маску і закрив підборіддя, лоб і щоку, наголосивши, що індивідуальний засіб захисту повинен закривати ніс і рот.

Також український президент закликав громадян користуватися дезінфекторами, уникати скупчень людей, дотримуватися дистанції, не займатися самолікуванням і зміцнювати імунітет.

Читайте також: Вчені знайшли новий препарат, що блокує передачу коронавірусу за 24 години

“Не гугліть, не шукайте поради в соцмережах, а одразу звертайтеся до сімейного лікаря. Давайте всі зберемося, постараємося і зробимо собі нормальні свята без локдауну. Свята без температури, відчуваючи запах ялинки і смак мандаринів. Зробимо нашим лікарям-героям найкращий новорічний подарунок”, 0 закликав президент.

У публікації на Facebook сторінці президента користувачі подякували за пораду і залишили такі коментарі:

Дякуємо, гарна порада;

Врахуємо;

Оригінальна порада;

Сподіваємося, на свята будуть відчутні і запах, і смак.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com