Зеленський відправився з візитом на Житомирщину: призначення нового губернатора та боротьба з “бурштинокопачами” (відео)

12.08.2019, 12:49
37037

Президент України Володимир Зеленський відвідує сьогодні з робочою поїздкою Житомирську область.  Про це повідомили у пресслужбі Глави держави.

Читайте також: Зеленський призначив Миколу Кулешова начальником департаменту кібербезпеки СБУ

Зеленський у рамках свого робочого візиту взяв участь у нараді в Олевській райдержадміністрації  та доручив звільнити керівників двох райвідділів поліції.

Відповідне рішення він оголосив після доповіді начальника Нацполіції Сергія Князєва щодо боротьби з незаконним видобутком бурштину.

“Хто такий “Пірат” Віктор Олійник? Є якісь кримінальні справи щодо цієї людини? Я не буду зараз називати всі прізвища, я думаю ці люди зараз нас слухають: найкращий варіант , щоб вони збирали свої речі і змінили країну свого життя, це буде для них найм’якший варіант. Керівників райвідділів поліції Олевського і Овруцького району я вас дуже прошу звільнити (звертаючись до Князєва)”, – сказав Володимир Зеленський.

Він також запитував у начальника ГУНП В’ячеслава Печененка про результати боротьби з незаконним видобутком бурштину та запропонував йому звільнитися.

“Я вам рекомендую дуже покинути свою посаду. Буду говорити з паном Аваковим та паном Князєвим. Може ви нормальна людина і в схемі не були, але ви не можете зробити нічого з “бурштинними піратами” Житомирської області”, – наголосив президента.

Читайте також: Радник Зеленського розповів, чому варто спілкуватися з російськими ЗМІ

Також Президентом було представлено нового голову Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка.

До призначення Бунечко працював в СБУ, він був першим заступником начальника головного управління – начальником управління ГУ регіонального органу Служби безпеки з дислокацією в Маріуполі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com