Зеленський закликав звільнитися чотирьох керівників митниць України

6.07.2019, 19:18
32091

Президент України Володимир Зеленський закликав керівників Волинської, Закарпатської, Чернівецької і Львівської митниць написати заяви про звільнення.

Читайте також: В Україні може з’явитись електронна митниця

Про Зеленський заявив на нараді митників на КПП “Ужгород”, повідомляється на сайті глави держави.

Президент закликав чиновників написати заяви самостійно протягом двох днів. В іншому випадку він вимагає від в.о. голови ДФС Олександра Власова звільнити всіх чотирьох начальників.

Зеленський підкреслив, що боротиметься із чиновниками, які “кришують” контрабанду та передає “привіт із Києва тим”, хто займається нею.

Читайте також: “Дайте на каву”: журналісти розкрили масштабні корупційні схеми на митницях та показали, що з цим роблять правоохоронці (відео)

Зеленський зазначив, що саме тому з ним до Закарпатті, а до цього у Львівську область приїхали в.о. голови Служби безпеки України Іван Баканов, глава Офісу президента (ОП) Андрій Богдан, перший заступник голови ОП Сергій Трофімов, заступники голови ОП Андрій Гончарук та Руслан Рябошапка, помічники президента Сергій Шефір та Андрій Єрмак, новий голова Державної митної служби України Максим Нефьодов, в. о. голови Державної фіскальної служби Олександр Власов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com