Зеленський зустрівся з головою Сенату Франції: обговорили питання нарощування допомоги Україні

9.07.2022, 18:01
123568

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Головою Сенату Французької Республіки Жераром Ларше та делегацією верхньої палати французького парламенту, що перебуває з візитом в Україні.

Читайте також: Можливий наступник Джонсона. Воллес приїхав до українських військових на навчанні у Британії

Про це повідомляє Офіс президента.

“Ми цінуємо вашу увагу до України. Для мене було честю виступати в парламенті Франції. Вдячні за послідовну, дієву підтримку Францією суверенітету України, нашої територіальної цілісності”, – зазначив президент України, вітаючи французьких сенаторів.

Президент подякував французьким парламентарям та всьому французькому народові за важливу й багатопланову підтримку України – безпекову, гуманітарну та фінансову.

Президент також поінформував сенаторів про розвиток ситуації на фронті. Сторони обговорили питання подальшого нарощування допомоги для сил оборони України.

Глава держави також наголосив, що якнайшвидше відновлення миру в Україні залишається першочерговим пріоритетом. Особливо важливим для цього є напрацювання дієвих гарантій безпеки для України. Володимир Зеленський зазначив, що Франція є одним з ключових партнерів України в цьому напрямі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com