До зірки українських серіалів Катерини Тишкевич знову повернулася важка хвороба

2.06.2024, 14:05
159633

Українська акторка Катерина Тишкевич, яка страждає від сильних головних болів, приголомшила подробицями свого лікування. За словами акторки, низка рекомендацій лікарів їй не допомагає. Зокрема, Катерина поскаржилася на повернення проблеми з головними болями, тривожністю й зі зміною настрою.

Читайте також: Відомого американського актора застрелили просто на вулиці – подробиці

“Це я сьогодні зранку б’юся в істериці. Вважаю таке теж можна вам довірити, бо це чесно. Причини: 1) Позаду 20 сеансів ТМС (транскраніальної магнітної стимуляції). I нема більше надії, що цей інструмент допоможе і треба просто трохи терпіння. 2) Настало літо, а зміна кліматичного сезону – це теж дурне підбиття підсумків і висновок, що я все ще в дупі. 3) Окрім головного болю зранку повернулась тривожність… Це мене добило”, – зазначила Тишкевич.

Катерина Тишкевич / © instagram.com/kateryna__tyshkevychКатерина Тишкевич / © instagram.com/kateryna__tyshkevych

У відвертій розмові з підписниками у фотоблогу Катерина поділилася, що доволі важко проживає цей період з постійними головними болями, хоч і має надію на краще.”Іноді я задовбуюсь авансом йти в життя, балансуючи на прірві людських можливостей витримки. Не плакала майже 2 місяці, але сьогодні просто прорвало, бо голова не переставала боліти ані на секунду за весь цей час… Після цього мене 1,5 години збирала до купи психолог і я ще багато плакала. А потім нафарбувалась за дві секунди і поїхала, бо мала вже домовленість і не могла скасувати. Я на межі”, – додала артистка.

Катерина Тишкевич / © instagram.com/kateryna__tyshkevych

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com