Розкрито секрет різкого схуднення Петра Порошенка

22.05.2020, 08:18
73146

Народний депутат і екс−президент України Петро Порошенко опублікував відео, в якому прокоментував свої телефонні розмови з Джо Байденом, віце−президентом США. Варто відзначити, що зовнішній вигляд п’ятого президента України на цих кадрах багатьох шокував навіть більше, ніж зміст його розмов з Байденом . Порошенко, який ніколи не був ЗОЖніком (прихильником здорового способу життя), ігнорував рекомендації лікарів і пив заборонені докторами енергетики типу Red Bull, скинув зайву вагу і навіть кілька помолодшав.

Читайте також: Порошенко отримав 200 мільйонів доларів за закриття справи по газовидобувній компанії

Журналісти “Страна.ua” розкрили секрет схуднення колишнього президента України Петра Порошенка . Інформація з’явилася на сайті порталу.

Можливо, з його діагнозом “цукровий діабет”  це була необхідність, а, може, Петро Олексійович просто вирішив привести себе в порядок.

У минулому, як правило, Порошенко  виглядав неохайно , його костюм був вічно пом’ятий, а під підкладкою піджака щось стирчало .

порошенко інсулінова помпа

Лютий 2019 року. На руці Порошенко прикріплена новітня інсулінова помпа

Особа втомлене, під очима мішки. Складалося враження, що Порошенко дійсно почувається недобре. Під час президентських перегонів, коли кандидати здавали аналізи, Петро Олексійович уточнив, що підписує дозвіл тільки на розголошення даних за вмістом алкоголю і наркотиків в крові, інші показники розкривати не будуть .

порошенко 2017 рік

Листопад 2017. Петро Порошенко під час робочої поїздки до Дніпропетровської області

“Йому потрібна спеціальна дієта, і лікарі наполягають на цьому. Але ніякої мови про правильне харчування немає. Петро Олексійович зловживає алкогольними та іншими напоями енергетиками типу Red Bull, в складі яких сила-силенна цукру. Жменю п’є вітаміни і пігулки для підтримки сил. Це ж ненормально”, – розповів нам тоді джерело в оточенні Порошенка і уточнив, що той ігнорує поради лікарів.

Читайте також: Порошенко звинуватив ДБР у брехні про події на Майдані 18 лютого 2014 року

Ось так виглядав тепер уже народний депутат на початку березня 2020 року на одному із засідань Верховної Ради.

порошенко рада

Порошенко в парламенті

А ось скріншот з травневого відео. І якщо раніше у Петра Олексійовича був впевнений розмір XXL, котрий тяжів до XXXL, то сьогодні він скоріше прагне до L. Можна припустити, що Порошенко скинув від 10 до 20 кілограмів від ваги, в якому знаходився пару місяців назад.

Видно, що у екс−президента майже повністю зникли друге підборіддя і явно виділявся раніше живіт, спали щоки, сильно схудли руки.

порошенко травень 2020

Травня 2020. Петро Порошенко записав відео про розмови з Байденом

І якщо Володимир  Гройсман, прем’єр−міністр при Порошенко, худнув за допомогою інтервального голодування , то Петру Олексійовичу, за даними “Країни”, скинути вагу допомогли міжнародні фахівці.

У березні він пройшов 7−денний курс детоксикації в іспанській клініці SHA. 8 числа він полетів з України, а повернувся на батьківщину чартерним рейсом в ніч з 14 на 15 березня .

Читайте також: Порошенко пояснив, чому “Європейська солідарність” підтримала законопроєкт про ринок землі

Як стало відомо “Країні”, в Іспанію він поїхав спеціально, щоб пройти процедури схуднення і омолодження в комплексі “ША” (SHA Wellness Clinic), що розташований поруч з узбережжям Середземного моря між Аліканте (60 км) і Валенсією (130 км). Цей курортний готель, суміщений з клінікою, вважається першою в світі Макробиотическое готелем. Включає в себе 80 кабінетів, що спеціалізуються на процедурах по омолодженню, втрати зайвої ваги, детоксикації організму і косметичних послуг різної складності.

клініка SHA

Клініка SHA в Іспанії

Для кожного гостя створюється індивідуальна програма, повністю адаптована під його потреби і стан здоров’я. В її основі – персональна макробиотическая дієта, курс лекцій і тренувань, а також комплекс необхідних терапевтичних процедур.

Що стосується схуднення, то програма зниження ваги коштує від € 3600 без проживання. Номери тут теж недешеві. Звичайний двомісний − € 400 / добу, президентський сьют обійдеться від € 2000, королівський ж − від € 7500.

Макробиотическая дієта, або “харчування по дзену”, здавна вважалася традиційною лікувальної дієтою Японії. Її фундаментом є дзен−буддизм. Згідно з цим вченням, харчування людини повинне будуватися на балансі продуктів, заснованому на взаємній врівноважені двох протилежних начал Інь і Янь. Тобто макробиотическая дієта передбачає попарне вживання продуктів в залежності від їх смакових характеристик: солодке, солоне, кисле, гірке, гостре і т.д.

сніданок в клініці ша

Приклад сніданку в клініці SHA

У вартість програми входить відвідування “Академії SHA”: лекції, йога, прогулянки, майстер−класи з приготування здорової їжі. А також зона гідротерапії SHA: сауна, римська терма, турецька лазня, гідротерапевтичні басейни, ванни для ніг, бітермічний душ, холодний басейн, крижаний фонтан, джет-лежаки.

Читайте ткож: Скрипін: Порошенко за*бав до анальної гикавки своєю фальшивістю

За нашою інформацією, Петро літав туди з дружиною Мариною. Супроводжуючу особу без програми додатково оплачує повний пансіон−€ 150 в день і консультацію нутриціології − за € 160.

Клініку “ША” дуже люблять зірки − австралійська поп-діва Кайлі Міноуг, німецька модель Хайді Клум і російська телеведуча Ксенія Собчак уже бували тут.

Не виключено, що відправитися на детокс Порошенко порадила його давня подруга Валерія Гонтарєва. Екс−глава Нацбанку регулярно проходить курс зниження ваги в Палаці Аюрведи. Вона їздить в індійський Hospital Kalari Kovilakom , але на тривалі програми − по 28 днів.

Нагадаємо, нещодавно в мережу потрапили аудіозаписи, Президент Петро Порошенко 13 травня 2016 року похвалився перед віце-президентом США Джо Байденом, що “задер” комунальні тарифи на 100% – навіть вище, ніж вимагав МВФ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com