“Вона здохла, і ти здохнеш”: у Росії найманець ПВК “Вагнер” убив 4-річну падчерку

15.06.2024, 08:04
160366

Липецький обласний суд засудив учасника війни в Україні, найманця ПВК “Вагнер”, до 14 років колонії суворого режиму за вбивство своєї чотирирічної падчерки, повідомляє правозахисний проєкт “Травмпункт”.

Читайте також: Білорусь “зрадила” Вірменію поставками зброї до Азербайджану

За версією слідства, у жовтні 2023 року чоловік, який повернувся з війни в Україні, у стані алкогольного сп’яніння посварився зі своєю дружиною і побив її доньку – штовхнув її в грудну клітку та живіт, а потім сім разів ударив ногою і рукою по голові та тулубу.

Як розповіла мати дівчинки, вона намагалася вийти з дому, щоб викликати швидку, але чоловік не дав їй цього зробити.

“Вона здохла, і ти здохнеш”, – сказав він.

Лікарі діагностували в дитини множинні забої, внутрішню кровотечу, а також розриви правої легені, печінки та стінки шлунка. Дівчинка померла на місці від отриманих ран.

Місцеве видання Gorod48 пише, що обвинувачений – 32-річний найманець ПВК “Вагнер” Володимир Власов. Він був двічі одружений, від першого шлюбу у нього залишилося троє дітей. З матір’ю загиблої дівчинки у нього також було дві спільні дочки. Убита падчерка – дочка жінки від першого шлюбу. Рідний батько дівчинки на момент її смерті також перебував на фронті, куди він завербувався з колонії.

Власов визнав свою провину частково – заявив, що хотів штовхнути предмет, але падчерка нібито “випадково потрапила під руку”. І обвинувачений, і мати загиблої зазначали, що у чоловіка була контузія, він також залежний від алкоголю.

Як пише Gorod48, Власов хоче “спокутувати провину кров’ю”, він подав клопотання до суду про укладення контракту з Міністерством оборони. Мати загиблої заявила, що якщо чоловік після оголошення вироку вирушить на війну, то вона сподівається, що він не проживе там довго.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com