Юного волинянина Максима Ткачука приїхали підтримали священнослужителі з Одеси (відео)

15.03.2020, 10:46
66480

Священнослужителі з Одеси, подолавши кілометри приїхали на Волинь, щоб підтримати юного співака Максима Ткачука.  Вони привезли  з собою книги, грамоту, цінні подарунки та запросили бабусю і Максима вгості.

Читайте також: Одесити заспівали “Смуглянку” та підтримали 12-річного хлопчика з Волині (відео)

Нагадаємо, хлопчику довелося відчути  людський осуд. Справа у тім, що у лютому юний волинянин взяв участь у конкурсі “Stars of the albion 2020”, що проходив у Лондоні, та здобув перемогу у трьох номінаціях серед представників 23−х країн світу. Зважаючи на тематику конкурсу, який був присвячений 75−й річниці перемоги у Другій світовій війні, хлопчик одягнув воєнну партизанську форму та заспівав пісню “Смуглянка”.

Читайте також: Булінг і цькування талановитої дитини, корупція та участь в бандформуваннях: чим відзначилась волинська “Свобода”

Відтак Максима Ткачука, його музичних керівників та рідних, які його підтримували, звинуватили у проросійській позиції. Проте у соцмережах багато волинян і не тільки почали підтримувати співака і захоплюватися його талантом.

11 березня голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко здійснив робочу поїздку у смт Турійськ, під час якої зустрівся з Максимом Ткачуком  та вручив юному таланту  Подяку голови Волинської облдержадміністрації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com