Ще одній категорії установ дозволили бронювати 100% працівників

11.06.2024, 17:03
160200

Кабінет Міністрів України затвердив повне бронювання для осіб, які є виконавцями проєктів міжнародної технічної допомоги.

Читайте також: Зеленський “гірко розчарований” відмовою Китаю від Саміту миру в Швейцарії, – Der Spiegel

Ця норма закріплена у постанові Кабміну від 5 червня 2024 р. №650.

Згідно з новим порядком, представництва донорських установ та виконавці проєктів міжнародної технічної допомоги, які визнані критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, мають подати список до Секретаріату Кабінету Міністрів України для включення до переліку.

Важливо зазначити, що для представництв донорських установ та виконавців проєктів міжнародної технічної допомоги, які є критично важливими, не застосовується обмеження щодо кількості військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню. Тобто відстрочку від мобілізації можуть отримати всі працівники установи.

Перелік критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період підприємств, установ та організацій, до яких належать представництва донорських установ та виконавці проєктів міжнародної технічної допомоги, затверджується Секретаріатом Кабінету Міністрів України.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com